Автор: Автор неизвестен
Hal Elrod – czowiek sukcesu i wiatowej sawy mwca motywacyjny, autor programu Miracle Morning – w ksice Fenomen poranka uczy, jak zmieni swj sposb wstawania dziki prostym technikom, ktre uczyni twoje poranki bardziej zorganizowanymi i owocnymi. Zdaniem Elroda, udane pocztki dnia s kluczem do szczliwszego, penego sukcesw ycia. Miracle Morning to program 30-dniowej przemiany nawykw zwizanych z porann rutyn, dziki ktremu nauczysz si, jak z radoci zaczyna kady dzie i sta si lepsz wersj siebie. Ksika Elroda to zbir szeciu sprawdzonych praktyk, pozwalajcych wspi si na wyyny wasnych moliwoci we wszystkich aspektach ycia. Nawet jeeli od zawsze miae kopoty z porannym wstawaniem i rozpoczynaniem dnia o wczesnej porze, po lekturze Fenomenu poranka , z pewnoci uda ci si to zmieni. Ta prosta metoda moe cakowicie odmieni twj harmonogram dnia i uwiadomi ci, e dugie spanie wcale nie jest tym, czego potrzebujesz. Korzyci, jakich moesz oczekiwa po lekturze tej ksiki, to m.in.: • poranki wypenione radosnym oczekiwaniem oraz energi do dziaania; • zmniejszenie stresu i atwiejsze pokonywanie yciowych przeszkd; • lepsza kondycja fizyczna, a nawet redukcja wagi; • zwikszenie efektywnoci i koncentracji w pracy; • osiganie lepszych wynikw finansowych; • motywacja do realizacji wizji swojego wymarzonego ycia! Moe stoisz teraz midzy pkami w ksigarni i pytasz sam siebie: czy wczesne wstawanie rzeczywicie moe odmieni czyje ycie? Tak! Diametralnie! Zapewniam ci – to nie s adne frazesy. Przekonaj si sam i zosta szczliwym czowiekiem sukcesu. Instrukcj znajdziesz w tej ksice. Polecam! Ilona Felicjaska, modelka, dziaaczka spoeczna Kiedy mawiano, e prawdziwym osigniciem w dziedzinie motywacji jest sprzeda ld Eskimosom. Hal przebija ten rekord – z wdzikiem i tupetem sprzedaje mi… moje wasne, cudowne poranki, ktre s dla mnie prawdziwym darem i naturalnym nawykiem od kilkudziesiciu lat. Dlaczego mu „wybaczam”, cho niespecjalnie ceni naszpikowane obietnicami poradniki motywacyjne? Ze wzgldu na wag sprawy – dobry sen jest podstaw zdrowia i efektywnoci. Wiem, e dobry poranek moe si sta rdem mocy, a zy rozwali reszt dnia. I nawet jeli nie 95, jak obiecuje autor, ale choby 5 procent „sw” skorzysta z zawartych tu wskazwek i doczy do grona „skowronkw”, warto sign po t ksik. Jeeli podobnie jak ja dostajesz wysypki na sam myl o motywacyjnych wstpach, przejd od razu od rozdziau 5, gdzie znajdziesz wietne porady, jak zainstalowa w swoim yciu rytua dobrego poranka. A ta mikrokorekta moe przynie makroefekty w Twoim zarzdzaniu sob! Jacek Santorski, zaoyciel Akademii Psychologii Przywdztwa, autor bestsellerowej ksiki Dobre ycie Poranki s dla mnie kwintesencj twrczej pracy i treningu. Nie ma nic pikniejszego ni bieg w lesie, przy wschodzcym socu i dwikach budzcej si przyrody. To napdza. aduje akumulatory. Kiedy inni dopiero otwieraj oczy, ja jestem ju po treningu i porannej praswce, z mnstwem energii na cay dzie. Mam zupenie inn pozycj startow. Wczesne wstawanie jest dla mnie synonimem sukcesu i efektywnoci, a godziny midzy 5 a 9 s najbardziej twrczym okresem caego dnia. Szkoda go przespa. ukasz Grass, twrca portalu „Akademia Triathlonu”, redaktor naczelny „Business InsiderPolska”
Скачать можно в следующих форматах: MP3,M4B