Автор:  Merit Raju

https://cv3.litres.ru/pub/c/cover_415/57119230.jpg

See eriline investeerimisraamat sai alguse puhtalt isiklikust taipamisest ja vga haavatavast hetkest, mil lapsega kahekesi elades ja ettevtjana lbiplenuna tuli selge arusaam, et ma olen hdas. ks asi, mis mind aitas, oli investeerimine. Kitsamalt ja tehnilisemalt vaadatuna. Laiemas plaanis aitas mind oma sltuva olukorra sgavam mistmine ja rahaasjade (ja elu) eest tie vastutuse vtmine. See on inspireeriv ja aus raamat rahast. Tabust, mille teemal on paaridel kige rohkem tlisid. Leiad siit emotsionaalseid lugusid ja ka komistuskive ning oma nahal lbi proovitud soovitusi. Ja lpuks on see investeerimisraamat sellest, et asi pole ainult rahas. See on raamat sellest, kuidas saada sltumatuks naiseks. Alguses emotsionaalselt ja pisitasa ha enam materiaalselt ka. See raamat muudab sinu elu. Kuidas sa mtled. Oma raha ja peva korraldad. Kellega lbi kid ja kuidas end oma elus tunned. Sul on rohkem valikuid ja vhem sundkike. Merit Raju Teen juba 13 aastat td, mis on htlasi mu elustiil, kirg ja missioon. Nimetan end elustiili disaineriks: itsen ise ja aitan ka teistel ide puhkeda. Olgu teemaks tervis, tised valikud, ettevtlus, heaolu vi raha. Seda peegeldavad mu raamatud ja Hingele Pai ajakirjad, juba ksteist korda toimunud joogafestivalid, uus konverents, ttoad, vebinarid, erakohtumised ja hingelepai.ee veebiportaal. Hariduselt olen Tallinna Tehnikalikooli majandusteaduskonna bakalaureus ja Hamburgi likooli rimagister. ppinud ja ttanud olen lisaks Eestile veel neljas riigis: Soomes, Saksamaal, Belgias, Austraalias, kokku le kolme aasta. Juba seitse aastat on mul olnud au olla ema. Ja elujanu ja elurm – need kivad minuga pidevalt kaasas.

Скачать можно в следующих форматах: FB2.ZIP,FB3,EPUB,IOS.EPUB,TXT.ZIP,RTF.ZIP,A4.PDF,A6.PDF,MOBI.PRC,TXT

Скачать книгу Merit Raju Sltumatu naine. 5 sammu rahalise vabaduseni